JOC De Nartist organiseert ‘Kotconcerten’ ter vervanging van de afgelaste Parkfeesten

JOC is op zoek naar leuke locaties

TEMSE – In Juli gaat JOC Den Artist Live op de sociale media. In plaats van de Parkfeesten , die door de maatregelen tegen het coronavirus afgelast zijn, zullen ze Kotconcerten organiseren. Daarvoor is men op zoek naar leuke locaties in Temse.

“JOC De Nartist gaat in juli live. Corona kan en mag ons niet stoppen. We mogen met zijn allen niet van muziek genieten in het Park. Dan doen we het in het mini in iemand zijn kot”, vertellen Liana Maes en Kato Van Hoorick van het jeugdhuis.

“En iedereen kan erbij zijn. Elke woensdagavond in juli willen wij met het JOC, DJ’s en kleine bands op leuke, zotte locaties laten optreden voor een heel beperkt publiek, afhankelijk van de verdere lockdown-beslissingen. Toch zullen wij een groot publiek laten genieten van het optreden via een livestream. Dit via onze sociale media kanalen (JOC @Facebook & Instagram red.)”

“Wij zoeken hiervoor mensen in Temse die hun huis, tuin, schuur, terras willen openstellen en muzikanten die hun talent willen delen.”

Heb jij een ruime tuin, een grote living en liefde voor muziek? Neem contact tijdens kantooruren via 03 711 16 50 of joc@temse.be

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *