Tweede editie van ‘Temst In ’t Echt…’

Temst in 't Echt 2015  Komende zondag organiseren de beheerders van de Facebookpagina Je bent van Temse als… de tweede editie van ‘Temst In ’t Echt’, van 14 tot 18 uur in café ’t Lindenhof in de Veldstraat. De pagina heeft ondertussen meer dan 3000 leden.

Op het programma: schoolfoto’s, tentoonstelling van Op Stoapel, Temse vroeger en nu, oude gebruiksvoorwerpen, fotoquiz, curiosa over Temse uit privé verzameling, volksspelen, doorlopende diamontage over groot-Temse en een optreden van Marino Punk.

De eerste editie vorig jaar was een fantastische bijeenkomst met veel herinneringen en hernieuwing van oude vriendschappen’, klinkt het bij Vroni De Cleen van de organisatie. ‘Het is meer dan de moeite waard om een kijkje te komen nemen. We brengen ‘Temsteneirs’ bijeen om te klappen en te zieveren.’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *