PUBLI-REDACTIONEEL – Unizo organiseertt Summer Vibes @Kaai 22

TEMSE – Unizo Temse organiseert voor de eerste keer Summer Vibes op dinsdag 5 juni met zicht op de Schelde.

“Ondernemers, uit alle sectoren en van alle leeftijden, samenbrengen is ons doel. Een aangenaam kader waar we terug contact kunnen leggen met zelfstandigen uit onze regio.”
Met deze woorden van het verjongde Unizo Temse bestuur is de toon gezet voor de eerste “Summer Vibes” after work party.

De hele avond is georganiseerd door Unizo Temse in samenwerking met Tony Nai, uitbater van Kaai 22, de locatie waar het event plaatsvindt.

“Tony zorgt ervoor dat het event naar een nieuw niveau wordt getrokken met verse hamburgers, een groot assortiment aan drank en een ruim terras met zicht op De Zaat of zoals vroeger De Boelwerf”, vertelt Bart Thierens.

“Naast het gezellige kader is het op de vernieuwde kaai, het ideale moment om ook de geschiedenis van Temse en de scheepvaart aan te halen. Niemand minder dan Ariane Saverys, Director Exmar Ship Management, is onze eregast”, klinkt het. “Met een terugblik naar De Boelwerf en een panelgesprek met Ariane Saverys wordt de avond ingezet met een verhaal van ondernemen en groeien. Ook burgemeester Luc De Ryck zal zijn grote kennis over De Boelwerf even aan het woord laten komen om samen met Ariane de invloed van De Boelwerf op het huidige Temse te bespreken.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *