Minaraad organiseerde panelgesprek in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen


TEMSE – Naar aanleiding van de gemeenteraadsverkiezingen stelde de Milieu – en Natuurraad Temse, kortweg de MiNaraad haar memorandum voor. Hiermee wil men de verzuchtingen betreffende natuur, groenvoorziening, milieu en duurzaamheid over brengen aan de toekomstige mandatarissen van de gemeente.

De Minaraad beoogt het verbeteren, het behoud en het herstel van de natuur en het landschap, het leefmilieu en de groenbeplanting in de gemeente

Om het memorandum in de kijker te plaatsen organiseerde men een panelgesprek waarbij alle politieke fracties present tekenden:

Bert Bauwelinck (Tesamen), Lieve Truyman (N-VA), Astrid Martens (Groen), Hugo Maes (CD&V), Wim Van Rossen (Open VLD) en Annemie Peeters-Muyshondt (Vlaams Belang).

Er werden acht thema’s voorgelegd aan de vertegenwoordigers van de diverse partijen waarop zij hun standpunt over de diverse thema’s duidelijk konden maken.

Zo kwamen ondermeer het herstel van het Scheldepark, het groenbeheer en de geluidsoverlast van de N16 en E17 aan bod.

Meer foto’s, klik hier

Alle politieke fracties waren vertegenwoordigd

Een gedachte over “Minaraad organiseerde panelgesprek in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen”

  1. Zie ik daar niet mensen die plots(komende verkiezingen) op het voorplan willen komen? Moet veel aan te verdienen zijn, of is het MACHT?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *