Duurloop ten voordele van U-Turn passeert ook Temse

2 ultralopers, 2 rolstoelen, 2 trajecten, 5 provincies, 2 x 150 km
Serge Van Autreve (Temse) en Yves Dedapper (Hansbeke) leggen op woensdag 20 december elk 150 km af en duwen daarbij iemand voort in een rolstoel gedurende de volledige afstand! Beide lopers hopen de eindstreep rond 20 u. te bereiken aan het Glazen Huis op het provinciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke.

In het kader van de Warmste Week van Studio Brussel organiseert de vzw SportUp for Life op woensdag 20 december 2017 een grootschalig loopevenement doorheen heel Vlaanderen. Ultralopers Serge Van Autreve en Yves Dedapper duwen elk een bemande rolstoel over een traject van 150km.
Serge vertrekt in Herk-de-Stad, Yves in Oostende. Ze komen samen op het St Pietersplein in Gent en leggen van daaruit in groep de laatste kilometers af naar Wachtebeke. In de knooppunten onderweg worden tal van randactiviteiten georganiseerd en kunnen steunende lopers aansluiten of terug afhaken, zodat onze helden nooit alleen zijn. Koen Wauters en Pascal Braeckman nemen elk het peterschap van een team op zich. Geef je ons ook een duwtje? Loop mee en schrijf in via de website www.sportupforlife.be.
Wat kan jij doen? Loop samen met Temsenaar Serge Van Autreve van knooppunt naar knooppunt of kom supporteren en steun het project U/TURN
LOPEN:

· Vertrek aan knooppunt in Temse: Bistro Temse, Wilfordkaai 18, Temse om 12.47 u. en lopen naar het knooppunt in Tielrode

· Afstand: 4 km

· Tempo: 10 km per uur

· Kostprijs: €15

· Aankomst aan knooppunt in Tielrode: cafetaria sporthal Tilroda, Antwerpse Steenweg 5, Tielrode om 13.10 u.

Inschrijving: www.sportupforlife.be

SUPPORTEREN: knooppunten in onze gemeente

· Bistro Temse, Wilfordkaai 18, Temse, om 12.47 u.
12-14 u. – BBQ en SOEP t.v.v. U/TURN
BBQ: hamburger, kippenbout, bbq-worst, groentenbuffet, brood, sauzen
€ 15, op voorhand inschrijven via Bistro Temse: 03 711 23 55
Erwtensoep: € 5

· Cafetaria sporthal Tilroda, Antwerpse Steenweg 5, Tielrode, om 13.10 u.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *