‘Paletrock één van de gezelligste festivals van het Waasland’

De negentiende editie van Paletrock in Elversele bracht heel wat jong en minder jong naar het chiroterein aan de Hof Ter Elstlaan. Het festival is een perfecte mix van zomerse muziek, feest en gezelligheid.
Wij gingen de sfeer opsnuiven tijdens het optreden van de Temsese band The Empathy.

‘Paletrock Elversele wordt niet voor niks één van de gezelligste festivals in het Waasland’ genoemd’, klinkt het bij organisator chiro Pripo. ‘Het is oorspronkelijk opgestart als geldinzameling voor de bouw van een nieuw chirolokaal.’

Dat de organisatie een neus heeft voor muzikaal talent mag blijken uit het feit dat heel wat groepen en bands die ooit op het podium stonden bij Paletrock nu nationale bekendheid genieten.

Ooit stonden hier de Van Jets op ons festival’, klinkt het. ‘Een band die nu voor ons onbetaalbaar is, maar in hun beginperiode stonden ze wel bij ons op het podium. Vorig jaar hadden wij hier Tourist LeMC. Nu zijn zij ook zij super populair. Met hun nieuwe singel, samen met Filip Kowlier, werden ze vorige week nog gekroond tot Hotshot bij Studio Brussel. Vorig jaar stonden zij hier op Paletrock.

Meer foto’s, klik hier

Paletrock 2015 2

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *