Theater Flanel brengt DoDo’s tijdelijk terug tot leven in Temse…

 Komend weekend staat Theater Flanel weer op de planken.

‘Je las het misschien de afgelopen week. De opgravingen van het massagraf van Dodo’s in Mauritius brachten weer interessante onderzoekresultaten aan het licht. Maar wie waren die Dodo’s nu’, stelt Hans Cools van Flanel.
‘Met de hulp van Dimitri Leue’s verhaal brengt Theater Flanel dit weekend de Dodo’s (tijdelijk) terug tot leven. Stoere mannen stranden op een eiland vol Dodo-vogels. Dit lijkt hen uiteraard het ideale voedsel. Maar zoals het bij de mens weleens wil gaan denken ze enkel op korte termijn.  Ze consumeren en consumeren en het Dodo-vlees heeft best wel een gekke invloed op het gedrag van de mannen… Humor, agressie, lust, …deze mengelmoes van invloeden zorgen voor een geanimeerd spektakel gericht op kijkers vanaf 16 jaar.’

Ook zin in Dodo?
Info: www.theaterflanel.be
De voorstelling vindt plaats op 8/9 en 10 mei telkens om 20u
Emiel Naudtszaal, Hof Ter Elstlaan 7, 9140 Elversele

Theater_Flanel_dodo_2015

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *