Containerpark Temse zaterdag 2 mei gesloten.

Op zaterdag 2 mei wordt op de MIWA-containerparken de brug gemaakt. Dus ook het containerpark van Temse is gesloten.

logo-miwa_2015‘Deze sluitingsdag werd reeds eerder aangekondigd via de afvalkalender, het berichtenbord op de containerparken en de website’, aldus Sébastien Impe van Miwa. ‘Maar we willen toch benadrukken dat het geen zin heeft om die dag naar het containerpark af te zakken. Wie afval achterlaat aan de toegangspoort van het containerpark bezondigt zich aan sluikstort. Sluikstorten worden geregistreerd en onderzocht. De daders riskeren forse boetes.’

Een gedachte over “Containerpark Temse zaterdag 2 mei gesloten.”

  1. Wat doen ze met 6 Mei en 7 Mei zijn ze dan open of dicht, of moet ik als gewoonlijk gaan kijken voor iets te weten, mensen we zijn in het computer tijdperk aangekomen, men zet on line wat men naar binnenwerk maar geen informatie waar met wat aan heeft, zoals is het container park open de dag na een feestdag of maken ze de brug, verstaat me niet verkeerd ik gun ieder de brug maar laat het dan weten, en gaat er niet van uit dat niets zeggen, bedoelt dat de mensen normaal werken, dat schept verwarring, vermeld het gewoon zoals het is

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *