POLITIE. Intrekking rijbewijs, Voertuig in beslag, alcohol/drugs en intoxicaties

Tegen brievenbus – intrekking rijbewijs

In de Hemelrijkstraat Kruibeke, reed een 47-jarige man uit Kruibeke een stenen brievenbus aan. De man legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de man 1,64 promille alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

Rijden spijts verval – voertuig in beslag

Een verkeerspatrouille merkte een bestuurder op, waarvan onlangs zijn rijbewijs werd ingetrokken voor 15 dagen, al rijdend met een voertuig op Cauwerburg in Temse. De auto werd onderschept. Het parket werd ingelicht. Zijn voertuig werd inbeslaggenomen

Alcohol – drugs – rijden spijts verval

In de Heirstraat in Kruibeke werd een voertuig opgemerkt tegen hoge snelheid. De achtervolging werd ingezet. Het voertuig kon worden onderschept. De bestuurster, een 42 jarige vrouw uit Beveren, legde zowel een positieve ademtest af als een positieve speekseltest. Bij controle van haar documenten bleek dat de vrouw een rijverbod lopend had voor 5 jaar. Er werd ook een kleine hoeveelheid drugs gevonden. En betrokkene stond geseind. Zij werd meegenomen voor verhoor naar het kantoor. Het parket werd ingelicht.

Intoxicaties – Intrekking rijbewijs

In de Hogenakkerstraat in Temse werd het rijbewijs van een 45 jarige man uit Schaarbeek onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen. Na de ademanalyse bleek dat de man 2,91 promille alcohol in zijn bloed had.

Tenslotte werd het rijbewijs van een 86-jarige man uit Temse ingehouden voor drie uren. De man werd gecontroleerd op de Nieuwe Steenweg in Temse. Hij had 0.73 promille alcohol in zijn bloed.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *