Wie is Flavien, schilder van het portret van burgemeester Désiré Van Riet ?

In Februari organiseerde het Gemeentelijk Cultuurcentrum in het Gemeentemuseum de expo Kunstwerken van overleden Temsese Kunstenaars. Het betrof vooral portretten, die in de regel bekende Temsenaars voorstellen. De tentoonstelling kende grote belangstelling.

Op de expo hingen ook de portretten van 6 burgemeesters. Het portret van Désiré Van Riet (foto) is van de hand van Flavien. Het sch????????????????????????????????????ilderij werd een paar decennia geleden geschonken aan Désiré Van Riet, die het doorschonk aan de gemeente.

Kunstenaar Flavien is bij het gemeentebestuur niet bekend, vandaar dat een beroep wordt gedaan op het publiek. Mocht iemand over nadere info beschikken, zou het gemeentebestuur het zeer op prijs stellen geïnformeerd te worden.

Contact: Elke Koppen, museumfunctionaris, 03 710 12 52, museum@temse.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *