Sixties-coverband The Romantics liet het Zomeren onder den Toren

Grote opkomst voor eerste beiaardconcert van dit jaar

TEMSE – Het eerste beiaardconcert van dit jaar op de Markt werd een grandioos succes. Sixtiesband de Romantics zorgde een ganse avond voor ambiance.
De opkomst overtrof alle beiaardconcerten in de geschiedenis van het event.

Net zoals vele evenementen was het voor de beiaardconceerten alweer drie jaar geleden dat het in volledige vorm kon doorgaan.

“De afgelopen jaren bleven de beiaardconcerten inderdaad beperkt tot hun puurste vorm”, aldus schepen van Cultuur Lieve Truyman (N-VA). Maar deze zomer gaan we terug naar de uitgebreide formule.”

Tijdens het beiaardconcert wordt de beiaardmuziek, om 20 u. en tijdens de pauze, afgewisseld met een optreden van een muziekgroep met een Temsese link, om 20.30 uur.

Grote opkomst

Het eerste concert met The Romantics ‘First Edition’, die klassiekers uit de sixties brachten, was al meteen een groot succes. Heel was Temsenaars kunnen de jaren ’60 muziek duidelijk smaken.

“De opkomst vandaag is de grootste in de geschiedenis van de beiaardconcerten”, glunderde Lieve Truyman. “Meer dan 400 gezellige gasten op de Markt voor the golden sixties specials van de Romantics.”

Naast de vele superlatieven was er ook een negatieve opmerking van een bezoeker.
“Het was super goed, alleen mag de gemeente eens investeren in gemakkelijke stoelen”, klonk het.

Volgende week staat Klaas Blommaert samen met Rik ‘Sizzle’ De Bruyn. op het podium. Zij brengen eigen nummers met meeslepende, diepgaande teksten, aangevuld met enkele rake maar eigenwijze covers.

Meer foto’s, klik hier
filmpje volgt…

The Romantics ‘First Edition’ zorgden een ganse avond voor ambiance
Zowat 400 aanwezigen genoten van de klassiekers uit de jaren ’60

Een gedachte over “Sixties-coverband The Romantics liet het Zomeren onder den Toren”

  1. Inderdaad, die stoelen waren zeer ongemakkelijk voor oudere mensen, en die opmerking om te stemmen bij de volgende verkiezingen op de aanwezige schepen door een bandlid was ook nogal misplaatst. Verders wel een geslaagde avond.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *