Expo kunstwerken overleden Temsese kunstenaars (vooral portretten)

6-27 februari – Gemeentemuseum Kasteelstraat 16

????????????????????????????????????

Van zaterdag 6 februari tot zaterdag 27 februari wijdt het Cultuurcentrum een expo aan kunstwerken (uit de reserves van het Gemeentebestuur) van hoofdzakelijk overleden Temsese kunstenaars. Het betreft vooral portretten (die in de regel bekende Temsenaars voorstellen).

De expo omvat werken van (alfabetisch) Leon Corthals, August De Bats, Roger De Kerf, Clemens De Landtsheer, Gaby en Jef De Pauw, Albert en Prosper De Roover, Pieter Dierckx, Jos Hoste, Gerard Huyben, Flor Kieden, Arthur Meersman, August Sloor, Arthur Van Daele, Roger Van Damme, Jos Van Lancker, Tony Van Os, Dies Van Raemdonck, Achiel Van Rossem en Camille Wauters – kunstenaars in leven: Lucille Feremans, Günter Calle en Flavien.

Ook worden de portretten geëtaleerd van 6 burgemeesters (chronologisch): Alfred Andries, Georges Hebbinckuys, Albert De Ryck, August Maes, Désiré Van Riet en Luc De Ryck.

De expo is elk weekend van februari vrij toegankelijk: zaterdag en zondag 14-18 u., zondag ook 10-12 u. (zondag 28 februari gesloten, wegens carnaval).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *