Ook Elversele kon weer even proeven van Ronde Van VlaanderengevoelTEMSE/ELVERSELE – Net zoals de voorbije jaren passeerde de Ronde Van Vlaanderen in onze regio. Zoals vorig jaar liet de organisatie Temse-Velle links liggen maar reden de renners wel vanuit Sint-Niklaas langs de N41 langs Elversele.

Wellicht omdat er wegenwerken aan de gang zijn op het kruispunt van de Houten Schoen en de Eigenlostraat werd net zoals vorig jaar het traject van de ronde in het Waasland aangepast. Vanuit Haasdonk ging het via de N70 richting Sint-Niklaas om daarna de N41 op te rijden richting Hamme.

Door de coronamaatregelen mogen enkel plaatselijke bewoners de renners aanmoedigen. Dat was ook aan de tunnel van de Duivenhoek in Elversele duidelijk te merken. Slecht een handvol wielerliefhebbers stond langsheen het parcours te kijken naar de bonte wielerstoet.

Meer foto’s, klik hier

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *