Laaiend enthousiaste menigte verwelkomd Sint en zijn Pieten op de Wilfordkaai

TEMSE – Veel belangstelling voor de aankomst van Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten aan de Wilfordkaai. Een organisatie van Unizo in samenwerking met de gemeente. Belleman Bart mocht het feestelijke gebeuren in goede banen leiden.

“Er zijn dit jaar geen stoute kinderen in Temse.” Dat vertelde de Goed Heiligman vanop de pui van het oud-gemeentehuis voor een laaiend enthousiaste menigte bij zijn aankomst in de Scheldegemeente. Even daarvoor was de Sint samen met zijn knechten met de boot aangemeerd aan de Wilfordkaai waar hij verwelkomd werd door honderden kinderen, ouders, grootouders, burgemeester Luc De Ryck en andere notabelen van de gemeente en belleman Bart. Aan het gemeentehuis was er ook weer de traditionele ballenworp. Nadien konden alle kinderen in de feestzaal van het gemeentehuis op de foto met de Sint en zijn knechten.

Meer foto’s, klik hier


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *