Wielervrienden Steendorp organiseren dit weekend twee wielerwedstrijden

STEENDORP – Voor de tweede keer organiseren de Wielervrienden Steendorp zaterdag 18 mei een wedstrijd voor nieuwelingen. Daarna is er ook een wedstrijd voor gentlemen uit groot-Temse.
De Wielervrienden organiseren twee wedstrijden

“De wedstrijd voor nieuwelingen start om 14 uur ter hoogte van café Ter Dycke”, vertelt mede-organisator en gemeenteraadslid Bjorn Van Asbroeck. “Er zijn al zowat 50 renners ingeschreven En we zijn blij te mogen melden dat we voor onze tweede editie, net zoals vorig jaar de Belgische kampioen bij de nieuwelingen aan de start mogen verwachten.”

“Ook nu zal de helling van de Gelaagstraat weer een waardemeter zijn voor de renners”, stelt Van Asbroeck. “Het is trouwens onze bedoeling om binnen enkele jaren hopelijk een kampioenschap te kunnen organiseren.”

“Om 16 uur organiseren we voor de inwoners van Groot-Temse de “Eerste Grote Prijs erevoorzitter Freddy Maras”, een wielerwedstrijd voor Gentlemen. “Iedereen zonder vergunning uit Steendorp, Temse, Tielrode, Elversele en Velle kan daaraan deelnemen.”

Er is elke ronde een premie voorzien, maar omdat we wat animatie willen, zal deze niet altijd voor de eerste renner zijn maar zal steeds de voorafgaande ronde afgeroepen worden door de omroeper voor welke plaats deze premie zal geschonken worden en door wie uit het publiek.”

“Ook dit jaar organiseren we een eetfestijn van 12u. tot 15u. in de Mosterdpot, en vanaf 20 u. is er een DJ aanwezig zodat we er een feestje kunnen van maken.”

Zaterdag 18 mei 14u.: wedstrijd nieuwelingen
16u.: wedstrijd Gentlemen

De Wielervrienden hopen binnen enkele jaren een heus kampioenschap te kunnen organiseren in Steendorp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *