Bar Lindenhof pakt uit met een avondje pop en rock met twee optredens, klasse en ambiance verzekerd.

TEMSE – Vrijdag 17 mei kan men in het Lindenhof in de Veldstraat terecht voor een optreden van de coverband Remi’s Verloren Zonen en de rockband Primates in Progress. Onder het motto: ‘Rock op den Hof.

“Remi’s Verloren Zonen is een coverband met een hoog rock’n roll gehalte die de sixties laat herrijzen, maar ook de andere jaren niet schuw is”, stelt Harry De Loose, “Wie kent er Remi Daelman niet ? In de jaren 60’ zat hij bij de succesvolle band “Theo and the Beatboys “ en in de jaren 80’ bij de band Reality! Waar ikzelf en Frank Maes het mooie muzikale weer maakten.”

Harry De Loose en Frank Maes zijn nog altijd lid van Remi’s verloren zonen en ook van de rockband Primates in Progress, de tweede band van de avond. Remi’s verloren bestaat uit Remi Daelman, Harry De Loose (o.a. Joe Piller Band,Primates In Progress), Frank Maes (o.a. Unpayable , Primates In Progress), Marc Behiels(o.a. Unpayable).

De tweede band van de avond ‘Primates In Progress’ is een rockband die voornamelijk eigen nummers brengen, dit aangevuld met schitterende covers.

“We hebben net prachtige internationale studio-opnamen afgerond en onze band is niet aan zijn proefstuk toe”, stelt Harry De Loose.
De band bestaat uit Harry De Loose, Frank Maes, Steven Audenaert, Ivan Clauswinnen en Jean-Pierre van Osselaer (o.a.Joe Piller Band)

Dit wordt een prachtige muzikale avond met tal van muzikanten uit Temse. De inkom is gratis.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *