Ciele en Selma verkozen tot Jeugdbelleman en – vrouw

TEMSE – Naar jaarlijkse gewoonte organiseerde de gemeentelijke Jeugddienst een speelmarkt voor de Temsese jeugd. Ook dit jaar werd tijdens het evenement de nieuwe Jeugdbelleman en – vrouw gekozen.

Tot voor de herinrichting van de Wilfordkaai konden de kids spelen op de kaai, onder de naam de Speelkaai. Sinds enige tijd verhuisde men naar de Markt en kreeg het speelevent dit jaar de naam ‘Temse Speelt‘.

Ook dit jaar was er de verkiezing van de Jeugdbellenman en – vrouw. Met deelname van vijf jongens en acht meisjes werd het een spannende verkiezing. Een internationale jury onder leiding van Rita Heerwegh, voorzitter van Toerisme Temse mocht de knoop doorhakken.
Ciele Bogaert(10) riep zich tot Jeugdbelleman, Selma El Habtie(11) werd gekroond tot Jeugdbellevrouw.

Ciele volgt les in basisschool Klim Op in Lokeren en is lid van KSA Temse. Hij volgt ook tekenschool. Tot zijn eigen grote verbazing werd hij tot Jeugdbelleman verkozen.
“Ik dacht zo bij mezelf, dat ziet er leuk uit. Dat wil ik wel eens proberen”, vertelde Ciele. ” En nu sta ik hier als winnaar op de trappen van het gemeentehuis om foto’s te laten nemen”.

“Op aanraden van mijn drie beste vriendinnen nam ik deel aan de verkiezing”, stelt Selma. “Ik ben geen lid van een jeugdvereniging maar doe wel aan turnen.

Zij zullen het komende jaar op regelmatige tijdstippen samen met belleman Bart Heynderickx evenementen en activiteiten in groot-Temse opfleuren.

Meer foto’s, klik HIER

De winnaars Ciele Bogaert en Selma El Habtie samen met belleman Bart Heynderickx
Winnaars van de verkiezing met de andere deelnemers samen met belleman Bart Heynderickx, schepen Hugo Maes, schepen van Jeugd Tinneke Van Britsom, gemeentelijk jeugdconsulente Joke Maes en voorzitter Toerisme Temse, Rita Heerwegh.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *