Nieuw bestuur voor Unizo Temse

TEMSE – De lokale afdeling van Unizo heeft sinds kort een nieuw bestuur. Stijn Teugels nam de fakkel over van Patrick Michiels die 23 jaar de teugels in handen had.
Om de afdeling ingrijpend te verjongen werd in 2015 ‘UNIZO-plus’ opgericht onder impuls van de toenmalige voorzitter Patrick Michiels (MediaMichiels). Uit een enthousiaste groep jonge ondernemers vonden een tiental zelfstandigen de weg naar een mandaat binnen het bestuur.
Onlangs werd Stijn Teugels (Landmeetkunde en expertisebureau Teugels) verkozen tot nieuwe afdelingsvoorzitter. Op de foto zien we het vernieuwd dagelijks bestuur: Stijn Teugels (37) wordt (links) geflankeerd door financieel beheerder Johan Nees (boekhoudkantoor) en (rechts) door Jean-Marie Van Hoeylandt, de secretaris die trouw op post blijft.
Erevoorzitter Patrick Michiels

Unizo-Temse komt op voor de ondernemers van Temse en organiseert daartoe doelgerichte events en kan daarvoor beroep doen op de steun van de provinciale zetel en de ruime expertise van de nationale koepel. Zij streeft ook naar structureel overleg met het lokale beleid via de leden van het schepencollege i.s.m. verschillende gemeentelijke diensten en adviesraden. Gezien actuele problemen om een efficiënte oplossing vragen, wordt nauw samenwerken met andere ondernemersverenigingen een aanbevolen vanzelfsprekendheid. De nieuwe voorzitter wil naast retail ook voldoende aandacht voor de situatie van de ondernemers uit de vrije, dienstverlenende en intellectuele beroepen, alsook voor de lokale KMO’s.

Na meer dan 45 jaar actief te zijn binnen UNIZO, waarvan 23 jaar als voorzitter te Temse, werd Patrick Michiels (65) benoemd tot erevoorzitter. Hij noemt zichzelf graag een militant als verdediger van de belangen en als uitdrager van de boodschap i.v.m. zelfstandig ondernemen. Patrick blijft actief als ondernemer en als bestuurder, hij blijft ook afgevaardigde in de GECORO en de GBC MOBILITEIT van Temse.
Op de foto zien we het vernieuwd dagelijks bestuur: Stijn Teugels (37) wordt (links) geflankeerd door financieel beheerder Johan Nees (boekhoudkantoor) en (rechts) door Jean-Marie Van Hoeylandt, de secretaris die trouw op post blijft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *