POLITIE. bestuurder botst, slipt en fietser valt

Bestuurder met rijverbod botst tegen boom
Op het kruispunt van de Heirstraat met de Haagdam in Temse is dinsdagnamiddag een voertuig tegen een boom gereden. De 36-jarige bestuurder uit Temse bleek een rijverbod te hebben en hij kon ook geen geldige verzekering voorleggen. Het voertuig werd in beslag genomen en getakeld.

Bestuurder met voorlopig rijbewijs slipt
In de nacht van dinsdag op woensdag is in de Gebroeders Boellaan in Temse een voertuig aan het slippen gegaan. Het voertuig kwam tot stilstand op een oprit tegen een haag en afsluiting. Daardoor raakte ook een voertuig dat op de oprit stond licht beschadigd. De bestuurder uit Temse bleek over een voorlopig rijbewijs te beschikken en was niet vergezeld van zijn begeleider. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk voor 15 dagen ingetrokken. Het voertuig moest worden getakeld.

Fietser ten val op glad wegdek
Woensdagochtend is op het kruispunt Rupelmondestraat – Lamperstraat in Bazel een fietser ten val gekomen. De 40-jarige man uit Temse schoof met zijn elektrische fiets weg op een ijsplek. Hij werd voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *