N-VA voorzitter geeft fakkel door

TEMSE – In feestzaal Den Oever organiseerde N-VA Temse de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Dit met een kijk op de actuele politieke situatie door gastspreker Jan Jambon, ex-minister van Binnenlandse zaken en huidig burgemeester van Brasschaat. Tijdens zijn speech vertelde huidig voorzitter Joris Baert dat hij binnenkort de voorzittersfakkel overgeeft.

“2018 was het jaar van de gemeenteraadsverkiezingen en was dus het einde van de eerste legislatuur waarin de N-VA deel uitmaakte van de meerderheid hier in Temse”, aldus Temses voorzitter Joris Baert. “Dankzij de fenomenale inzet van alle kandidaten en militanten heeft N-VA Temse bij de verkiezingen in Temse mooi stand gehouden. De kiezer heeft dus gemerkt dat N-VA met alle mogelijke middelen een verandering in Temse heeft gerealiseerd.
Dus mogen we nu met opgeheven hoofd verder werken aan de toekomst van Temse. Voor het eerst zal Temse bestuurd worden door een Tripartite. Samen met Open-VLD en CD&V zal N-VA verder werken aan een Veilig, welvarend en Vlaams Temse.”

“Ik ben dan ook trots dat ik de nieuwe fractie van N-VA mag voorstellen, met Lieve Truyman, Tineke van Britsom en Stephan Van Der Gucht als schepenen. Geert Vandersickel zal de eerste drie jaren van deze legislatuur voorzitter zijn van de gemeenteraad. Davy De Rijbel, Bjorn Van Asbroek en Werner Maerevoet als gemeenteraadslid. Bovendien zal N-VA Temse ook twee leden afvaardigen naar het Bijzonder comité sociale dienst: Cleo Callens en Martin Verheesen. Ik ben ervan overtuigd dat we met deze groep onze mooie gemeente de toekomst kunnen geven die ze verdient.”

Op 21 februari zijn er bestuursverkiezingen bij N-VA Temse, huidig voorzitter Joris Baert zal zich geen kandidaat meer stellen.

Meer foto’s, klik hier

Schepenen, gemeenteraadsleden en bestuursleden van N-VA Temse samen met Jan Jambon en Vlaams parlementslid Koen Daniëls uit Sint-Gillis-Waas

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *