Koen Polfliet enige kandidaat voor Prins carnaval 2019 in centrumgemeente

TEMSE STEENDORP – Met een kroegentocht in centrumgemeente Temse en Steendorp is het carnavalsseizoen 2019 in groot-Temse afgetrapt. Met Koen ‘Polle’ Polfliet (32) is er in Temse maar één kandidaat voor de prinstitel. Net zoals in Steendorp trouwens.

Hij is lid van de Steendorpse carnavalsvereniging KV De Fuifers. Twee jaar geleden was hij erejonker van de toenmalige prins carnaval Eveline Claus. Momenteel is hij nog bekister van beroep maar binnenkort gaat hij voor een heuse carrièreswitch en wordt hij electricien. Naast carnaval vieren is tijdens de zomer het maken van coctails zijn andere hobby.

“Waarbij mijn favoriete coctail een Cuba Libre is”, vertelt Koen. ” Makkelijk om de maken en bijzonder lekker.”

“Ik nam al twee keer aan de prinsverkiezing in Steendorp. Twee jaar geleden toen ik erejonker was van prins Eveline heb ik van het Temsese carnaval geproefd”, aldus Koen. “En daardoor wou ik het toch ooit eens wagen om in de centrumgemeente voor de prinstitel te gaan.”

Voor het komende carnavalsseizoen is Koen evenwel de enige kandidaat.

“Dat gevoel is eigenlijk dubbel”, klinkt het. “Doordat ik geen tegenstander heb, zal ik komende week ook geen stres hebben. (zaterdag 17 november is de ‘prinsverkiezing’ in JOC De Nartist red.) Maar langs de andere kant is dat spijtig. Ik ga uiteraard ook een show in elkaar steken voor zaterdag, met een lied waarvan ik nu al durf zeggen dat dit een hit zal worden tijdens Temse carnaval. Daarom is het spijtig dat er geen tegenkandidaat is.”

 

Tijdens Temse carnaval, het weekend van 23 maart, zal Koen bijgestaan worden door eredames Nathalie Van Lieshout, Tineke Ivens en hofnar Wouter Nys.

Tijdens Steendorp carnaval zullen Keizer Roy I en Prinses Shauni I de plak zwaaien over het carnaval in de voormalige steenbakkersgemeente.

Koen ‘Polle’ Polfliet (midden) wordt als enige kandidaat Prins carnaval 2019 in Temse. Wouter Nys wordt Hofnar samen met eredames Nathalie Van Lieshout en Tineke Ivens
Veel volk voor de kroegentocht in Steendorp met de muzikale ondersteuning van de Strooien Hoedjes

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *