RETRO. Spannende strijd beslecht muziekquiz

In normale omstandigheden zou dit weekend, op de Wilfordkaai, Temse in de Wolken doorgaan. Maar een virus besliste anders.

Traditioneel organiseert men aan de vooravond van de feesten een muziekquiz voor het grote publiek. Wij blikken even terug naar de editie 2018. Toen moest een extra ronde uitsluitsel brengen over winst en verlies.

TEMSE – Traditioneel om het Temse in de Wolken weekend af te trappen organiseert culturele vereniging Spirit op vrijdagavond een muziekquiz voor het ‘grote publiek’. Voor het eerst in het bestaan van de quiz behaalden twee ploegen evenveel punten en moest een extra ronde uitsluitsel brengen om de winnaar te kennen.

Net zoals de voorbije jaren zat de feestzaal van het gemeentehuis goed vol. “29 ploegen schreven in maar twee kwamen spijtig genoeg niet opdagen”, klonkt het bij Spirit voorzitter Raoul De Graeve.

De quiz waarbij men enkel muziekfragmenten moet herkennen en de uitvoerders noteren verlipe bijzonder spannend.

Na de laatste ronde hadden twee ploegen evenveel punten gesprokkeld (116). Interstellar Overdrive, die in de geschiedenis van deze muziekquiz steevast in de top drie eindigden en Kirk & Spock een team uit Eeklo.

Daarom moest een extra ronde uitsluitsel brengen over winst en verlies.

De twee ploegen moest van vijf muziekfragmenten titel en uitvoerders weten en daarin was Interstellar Overdrive duidelijk de betere met 7 tegen 4.

Meer foto’s, klik hier

Interstellar Overdrive won met een banddikte voorsprong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *