Dit najaar extra werken aan oude scheldebrug gepland

Werken zouden maar enkele dagen duren

TEMSE/BORNEM – Zoals bekend zal tot 30 september de oude Scheldebrug afgesloten zijn wegens werkzaamheden door scheurvorming in de brug. De voorbije weken waren er geruchten dat er nadien ook aan de nieuwe brug gewerkt zou moeten worden. Maar daar blijkt niks van aan. Wel zijn er aan de oude brug nog enkele kleine werken gepland dit najaar.

“Aan de nieuwe Scheldebrug zijn geen werken gepland”, aldus Carolien Peelaerts van de Vlaamse Waterweg. “Wel wordt, samen met de dringende renovatie van het beweegbaar brugdeel, ook de elektromechanische uitrusting van de oude brug kortelings volledig vernieuwd en geoptimaliseerd. De hinder voor het wegverkeer zal echter heel beperkt zijn. Dit zou dit najaar slechts een tweetal kalenderdagen in beslag nemen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *