Honderden nemen afscheid van dé Tante van Vlaanderen

TEMSE – In de Dekenale Onze-Lieve Vrouwekerk werd afscheid genomen van Ester Verbeeck, bij de kleuters van toen bekend als Tante Terry. De gebedsdienst die geleidt werd door Hilde Van Bladel werd gekenmerkt door een serene dienst met veel ruimte voor muziek van bevriende artiesten.

Acteur Wim Opbrouck mocht de dienst op gang trekken met zijn eigen versie van ‘Love of the Common People van Paul Young. Een nummer dat ze jaren geleden al, zelf voor haar uitvaart gekozen had.

Later tijdens de dienst bracht Bart Peeters ondermeer nog zijn eigen versie van de Tante Terry-klassieker Klein, klein kleutertje.

“Je wist wel dat je veel sympathie kreeg, en dat was naar iedereen wederzijds”, vertelde haar zoon Guy. “Maar zulke overweldigende, warme blijken van medeleven had je zelf ook niet verwacht.”

De gebedsdienst werd bijgewoond door zowat 450 aanwezigen waaronder ook een aantal BV’s. Naast Bart Peeters en Wim Opbrouck ondermeer Jacky Lafon en David Davidse die ook de familie een hart onder de riem kon steken. Ook acteur Gène Bervoets was één van de opgemerkte aanwezigen.

Meer foto’s, klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *