Harmonie Orkest Temse huldigde leden

TEMSE – Op 27 januari 2018 hield Harmonie Orkest Temse (HOT) zijn teerfeest en vierde tegelijkertijd hun 3-jarig bestaan.

Rond de middag startte de muzikale rondgang en bezochten ze De Gulden Cop, The Pocket, ’t Vlietje en De Postduif.

Het avondmaal en dansfeest vonden plaats in Salons Den Oever. Dit jaar werden volgende muzikanten en bestuursleden gedecoreerd: Kristof Van Royen (5j bestuurslid), André Pauwels (25j bestuurslid), Etienne Verhelst (25j muzikant), Günter Noens (35j muzikant), Dirk Wauman (40j muzikant), Eddie Van der Vieren (60j muzikant), Werner Vanhoyweghen (60j muzikant), Etienne Noens (65j muzikant), Marcel Loosens (70j muzikant), Martin Van Steen (70j muzikant) en Werner Vercauteren (70j muzikant).

Zij ontvingen allen een gepersonaliseerd, keramisch HOT-mannetje, vervaardigd door Leo Van der Heyden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *