Rouwregister voor Tante Terry in AC de Zaat

Ook figuurtje de ‘Mekker van Temse’ eert grootse dame

Deze ochtend opende het Gemeentebestuur van Temse een rouwregister ter ere van Tante Terry. De gemeente wil op die wijze hulde brengen aan de grote dame, die decennialang meerdere generaties charmeerde en een ongewone populariteit verwierf over heel Vlaanderen.
Burgemeester Luc De Ryck tekende het rouwregister als eerste

 

Tante Terry vestigde zich begin 2016 op de Wilfordkaai in Temse, aan de door haar zo geliefde Schelde. Zij was afkomstig van die andere Scheldegemeente, Hoboken, waar ze werd geboren op 8 september 1931. Zij bracht een gelukkige oude dag door op de Kleine Kaai in Temse.

Ook de Mekker van Temse een creatie van Amin Rahouti brengt op zijn Facebookpagina een eerbetoon aan de grootse dame met een tekening van de Mekker samen met Tante Terry en Kraakje en dat andere kinderliedje van Terry Van Ginderen naast Klein, klein kleutertje namelijk Ikkeltje, kramikkeltje.

Het rouwregister ligt ter ondertekening in de inkomhal van AC De Zaat, Frans Boelplein 1. Het kan elke werkdag (ook zaterdag) ondertekend worden van 8.30 u. tot 12 u. en op woensdag ook van 13.30 u. tot 16 u.
De uitvaart vindt plaats in de dekenale kerk van Temse op zaterdag 10 februari om 11 u.

Een eerbetoon van de Mekker aan tante Terry

2 gedachtes over “Rouwregister voor Tante Terry in AC de Zaat”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *