Stefan en Dries strijden om de Prinstitel in Tielrode

TIELRODE – Vrijdagavond 24 november vindt in café The Ranch de prins carnavalverkiezing plaats voor carnaval 2018 in Tielrode. Twee kandidaten gaan de strijd aan om de scepter te kunnen zwaaien over het Tielroodse carnaval, het weekend van 11 februari 2018.

Stefan Ivens (39) is lid van carnavalsgroep TKV The Gommybears, waar hij ook een tijdlang voorzitter was.
“Het is altijd al een droom geweest om prins carnaval van Tielrode te zijn”, vertelt Stefan.” Vooral omdat mijn dochter Marceline en zoon Seppe vorig jaar jeugdprins en -prinses waren. Het zal een spannende strijd worden want Dries is een geduchte tegenkandidaat. We zijn evenwaardige tegenstanders.”

Dries Van Puyenbroeck (22) is zes jaar lid van de carnavalsvereniging De Kettermuitsvrienden en comitélid van de Orde van ’t Veir, het comité dat opnieuw carnavalsfeesten introduceerde in de Durmegemeente.
“Ik ben nu op een leeftijd gekomen waarvan ik denk dat ik het aan kan”, klinkt het bij Dries. “Daarom was het nu dé moment om mij kandidaat te stellen.”

Prins carnavalsverkiezing Tielrode 2018 24/11/17 20.30 u. café The Ranch/Ruisstraat Tielrode

Stefan Ivens en Dries Van Puyenbroeck strijden om de titel “Prins carnaval Tielrode 2018”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *