De Steendoodtrappers vereeuwigd in documentaire

TEMSE – Vorig jaar vond de 30ste en laatste reüniewedstrijd plaats van De Steendoodtrappers, een uniek gezelschap vrienden, dat jaarlijks een wielerwedstrijd betwistte in de periode 1975-1977 en 1987-2016.

Op zaterdag 19 augustus kwamen de wielervrienden opnieuw samen in de bovenzaal van de Gulden Cop voor een gezellig samenzijn én de première van de documentaire die over hen werd gemaakt. Op initiatief van Erik Westerlinck reconstrueerde Hugo Bredael gebruik makend van alle beschikbaar materiaal (foto’s, filmbeelden, cartoons…) de geschiedenis. De prent is een 55’ durend document, dat zonder twijfel een ereplaats krijgt bij alle leden. Een kopie werd aan het gemeentebestuur geschonken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *