Carnavalstoet Tielrode maakt geslaagde comeback

TIELRODE – Na een jaar pauze trok er opnieuw een carnavalsstoet door de straten van Tielrode. Het nieuwe carnavalscomité Orde van ’t Veir onder leiding van voorzitter Ken Berckmoes en secretaris Etienne Blommaert zette, ondanks de weinige ervaring, een stoet op poten die mocht gezien worden.

Vooral ter hoogte van het dorpsplein was het gezellig druk. Voor de cavalcade voorbij kwam kreeg het publiek een grote publiciteitskaravaan voor de voeten geschoven. Daar waren vooral de kids blij om. Zo konden zij hun plastic zakjes vullen met snoepgoed.

Naast de jaarlijks terugkerende groepen uit Tielrode en Elversele kozen de Sharky’s uit Steendorp dit jaar om in Tielrode mee te stappen in plaats van in Rupelmonde waar de stoet op dezelfde dag uitgaat.

Meer foto’s, klik hier

carnavalstoet Tielrode 2017

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *