Vrijdag 5 mei, dancefestival ‘Festivel’ in de Veldstraat (UPDATE !!!)

Win gratis duotickets dankzij uw favoriete webkrant !!!

DJ Frank, ondermeer bekend van ‘The Summerjam’ in extremis nog toegevoegd aan de line-up !!!

TEMSE – Komende vrijdag 5 mei vanaf 21 uur vindt in een feesttent aan de Veldstraat 240 de eerste editie van Festivel plaats. Een Mini-Indoor Dance-Festival & Fluo Dance Party met toppers uit de deejay-scene. Dit ter gelegenheid van het feestweekend voor het 125-jarig bestaan van basisschool Temse-Velle.
DJ Frank is nog toegevoegd aan de line-up !!!

“Dancefestival Festivel wordt voor het eerst georganiseerd in de Veldstraat, naast de E17 in Temse,in een mega feesttent van 65x32m.

Festivel is de samensmelting van festival en de naam van de wijk Velle, in de volksmond ook de ‘Vel’ genoemd. Velle staat als wijk bekend in Temse en wijde omgeving om de authentieke hechte manier waarmee de bewoners met elkaar omgaan en diverse activiteiten zeer intens en massaal beleefd worden.

“Festivel neemt voor een eerste editie een vliegende start. Met de voorverkoop verwachten we zowat 1.000 bezoekers”, weet organisator Philippe Van Robaeys. “Daarvoor staat een team klaar van 100 medewerkers voor en achter de schermen op een totale terreinoppervlakte van 50.000m². Door de financiële en materiële inbreng van meer dan 100 bedrijven uit de regio kan Festivel beschikken over de middelen van een gevestigd regionaal festival.

DJ Gert bijt de spits af om 21u00, gevolgd om 23u00 door DJ Wout en om 00u30 door Regi. Zowel DJ Wout als Regi zijn toppers in de internationale DJ-scene en waren de voorbije jaren steevast te zien op grote dancefestivals als Laundry Day, Summerfestival en Tomorrowland.

DJ Wout is een Belgische DJ en producer, ook bekend van de hits met Silvy ‘Melody’ De Bie in zijn danceformatie Sylver. Wekelijks heeft hij zijn radioshow op MNM.

Regi werd in Vlaanderen bekend met Milk Inc, maar bouwde ook een eigen carrière als DJ uit. Vorig jaar was Regi voor het eerst zelfs geprogrammeerd op de Main Stage van Tomorrowland, de grootste eer als DJ op ’s werelds grootste festival.

Als extra is DJ Frank net nog toegevoegd aan de line-up van Festivel, hij zal spelen van 01u30 tot 03u00.
“Frank is ook een topper, heeft eigen hits als ‘Discotex’, ‘From the left tot he right’, Summer Jam’, heeft een wekelijks eigen radioprogramma, speelt in de grootste discotheken en speelt net als Regi en Wout ook jaarlijks op o.a. Laundry Day en Tomorrowland”, weet Van Robaeys.

Festivel mikt op een publiek van volwassenen, en heeft als thema ‘fluo’. De bezoekers kunnen zich vooraf vrij laten gaan met eigen fluo gadgets, kledij of schmink. Voor de innerlijke mens zijn er koude en warme snacks, een gin-bar, cava etc.

Tickets in voorverkoop via www.festivel.be, VIP-tickets zijn bijna allemaal de deur uit en dus nog maar beperkt beschikbaar.

Festivel maakt deel uit van het Feestweekend van 5-6-7 mei, waarmee Basisschool Sint-Jozef en bij uitbreiding de ganse hechte gemeenschap van de wijk Temse-Velle zijn 125-jarig bestaan viert. De opbrengst gaat dan ook integraal naar de werking van de Basisschool.

Maar….dankzij editietemse.be kan u het mini-dance-festival misschien gratis meemaken.
Wij hebben 5 gratis duotickets in de aanbieding…

…Hoe je de tickets in de wacht kan slepen verneem je op onze Facebookpagina !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *