Sprakeloos, de film, ook een klein stukje Temses getint

SINT-NIKLAAS/TEMSE – Vanaf 15 maart kan u in de cinema gaan kijken naar Sprakeloos. Een verfilming van een autobiografie van Sint-Niklazenaar Tom Lanoye. Lanoye beschrijft in Sprakeloos hoe zijn moeder na een beroerte haar spraakvermogen verliest en langzaam aftakelt. Enkele scènes werden ook in Temse opgenomen.

De hoofdrolspelers in de film zijn Stany Crets en Viviane De Munck. Zij speelde enkele jaren geleden nog de cafébazin van café Rita in de serie Met Man en Macht die grotendeels in Temse opgenomen werd.

Voor de opnames van Sprakeloos streek de cast de voorbije maanden vooral neer in Sint-Niklaas, maar ook elders in Oost-Vlaanderen. Zo is de film voor een miniem deel ook Temses getint. Er werden namelijk enkele scènes ingeblikt in AZ Nicolaas, campus Temse, het voormalige ziekenhuis De Pelikaan. (foto)

Sprakeloos_Kliniek_Temse 2016
Enkele scènes werden ook in het AZ Nicolaas in Temse opgenomen

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *