POLITIE. Vrachtwagen in gracht/intrekking rijbewijs – intoxicatie

logo Politie Kruibeke-TemseVrachtwagen in gracht -Intrekking rijbewijs

In de Heirputstraat in Temse belandde een 51-jarige man uit Bulgarije, met zijn trekker en oplegger in de gracht.
De trekker en oplegger werden met een kraan uit de gracht gehaald. De bestuurder werd niet gewond.
De man legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de man 3,02 promille alcohol in zijn bloed had. De man diende onmiddellijk de som van 1200 euro te betalen en zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

Intoxicatie

Tijdens een verkeerscontrole op de Legen Heirweg in Temse werd het rijbewijs van een 27-jarige man uit Temse ingehouden voor 6 uren. De man legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de man 1,23 promille alcohol in zijn bloed had.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *