Kaylee Van Noten officieel aangesteld als prinses carnaval Tielrode 2017

TIELRODE – Het oudste carnaval van groot-Temse is terug van even weg geweest. Nadat in 2015 in Tielrode het jubileum van 4×11 jaar carnaval gevierd werd viel dat jaar ook het doek over de oudste carnavalviering in de gemeente. Tussen pot en pint werden in 2016 plannen gesmeed om de carnavalsviering in de durmegemeente nieuw leven in te blazen.

In 2017 worden die plannen in de praktijk omgezet met het nieuwe carnavalscomité, de Orde van ’t Veir, met voorzitter Ken Berckmoes en secretaris Etienne Blommaert. Op zondag 26 januari trekt er opnieuw een, voorlopig nog kleinschalige, stoet door de centrumstraten.

In aanloop naar dat carnavalsweekend werd in het oud-gemeentehuis van Tielrode prinses carnaval 2017 Kaylee I (Van Noten) (20)  samen met haar eredames Debora & Marilyn en jeugdprinsen Seppe en Marceline officieel aangesteld.

Meer foto’s, klik hier

Prinse Kaylee I voelde zich de koning te rijk
Prinse Kaylee I voelde zich de koning te rijk met haar eredames, jeugdprinsen, leden van de Orde van ’t Veir, belleman Gerard Vercauteren, schepen Hugo Maes (CD&V) en schepen Debby Vermeiren (CD&V)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *