HOT zorgde voor Hollywood @Temse met grandioos filmconcert

TEMSE – Harmonie Orkest Temse (HOT) organiseerde in ware Hollywoodstijl, met een echte rode loper, een concert@The Movies. Kers op de taart was de presentatie van het concert door filmregisseur, filmkenner én geboren Temsenaar Jan Verheyen.

Het concept zorgde er voor dat de Emiel Naudtszaal in Elversele volgelopen was met meer dan 200 aanwezigen. Nadat het jeugdensemble de spits mocht afbijten konden de zowat 50 muzikanten van de harmonie het beste van zichzelf geven.

Zo brachten ze ondermeer muziek uit de films Pirates of the Carribean, Windkracht 10-Koksijde Rescue-, Star Wars en veel meer. De presentatie van spraakwaterval Jan Verheyen, die ook regelmatig humoristisch uit de hoek kwam, gaf het concert een extra Hollywoodtintje.

Meer foto’s, klik hier

hot-the-movies-2016
Het bestuur van HOT met Jan Verheyen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *