Legen Heirweg is de Slimste Straat van groot-Temse

TEMSE – De eerste editie van de Slimste Straat van groot-Temse, georganiseerd door CD&V Temse, werd overtuigend gewonnen door het team Legen Heirweg 1 uit Elversele, met Johan, Gertjan en Michiel – Elewaut, Myriam Peirsman, Tim Meese en Samuel Coeckelbergs.

Maar liefst 23 ploegen en 125 deelnemers schreven zich in. De winnaars verzamelden 106 punten. ‘Boonakker’ uit Temse verzamelde 95 punten en werd tweede. De ploeg uit de Burmtiendestraat in Tielrode werd derde met 92 punten. Ook de 13e in de uitslag, het team van de Guido Gezelleplaats , ontving een prijs. Er namen kandidaten deel uit alle deelgemeenten, en ook uit Temse-Velle. Van enkele straten namen meerdere teams deel zoals van de Kasteelstraat en Legen Heirweg.

Meer foto’s, klik hier

slimste-straat-van-temse-2016
Het team Legen Heirweg 1, met Johan, Gertjan en Michiel – Elewaut, Myriam Peirsman, Tim Meese en Samuel Coeckelbergs, samen met voorzitter CD&V Temse Ingrid Deschepper (links)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *