POLITIE. Snelheidscontroles, intrekking rijbewijs/inbeslagname bromfiets, auto tegen boom/intrekking rijbewijs,

logo Politie Kruibeke-TemseSnelheidscontroles
Er werden snelheidscontroles gehouden op de volgende plaatsen

Temse

Krijgsbaan 560 gecontroleerde 88 geflitst
N 16 669 gecontroleerde 65 geflitst

Kruibeke

Rupelmondestraat 250 gecontroleerde 34 geflitst
Alcoholcontroles
Tijdens alcoholcontroles op de Velle en de Nieuwe Steenweg te Temse werden 16 bestuurders gecontroleerd op alcohol. Twee bestuurders legden een positieve ademtest af. Zij dienden hun rijbewijs voor 6 uren in te leveren.

Intrekking rijbewijs – inbeslagname bromfiets

Tijdens een patrouille merkte men een bromfiets zonder lichten op in de Eeckhoutdriesstraat te Temse. De bromfietser werd onderschept in de Cl. De Landtsheerlaan. De bestuurder, een 41 jarige man uit Temse legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de man 2,95 promille alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen. Bij controle van de documenten, bleek dat betrokkene geen verzekering had voor zijn bromfiets. Deze werd inbeslaggenomen.
Auto tegen boom – intrekking rijbewijs

Een 46 jarige man uit Sint-Niklaas was met zijn voertuig tegen een boom gereden in de Beekstraat te Temse. De man liep verwondingen op in het aangezicht en werd overgebracht naar de spoedafdeling van Bornem voor verzorging. De man legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de man 2,30 promille alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *