Raoul Van Raemdonck volgt Wilfried De Witte op als voorzitter van KSV Temse

TEMSE – De sfeer van de grote dagen bij KSV Temse in het clublokaal op woensdagavond 15 juni. Op het programma: het afscheid (en de viering) van Wilfried De Witte als voorzitter en de verwelkoming van zijn opvolger Raoul Van Raemdonck.

Ca. 200 genodigden waren getuige van de warme hulde die de uittredende voorzitter (én zijn echtgenote Paula De Cauwer) te beurt viel. 22 jaar lang leidde hij de club. Burgemeester Luc De Ryck hield de feestrede, schetste kort de levensloop van de (intussen) erevoorzitter, onderstreepte zijn professioneel succes (groothandel in groenten en fruit) en belichtte zijn verdiensten en betekenis als voorzitter. Zowel namens het Gemeentebestuur als namens KSV werden Wilfried en Paula royaal met geschenken bedacht.

Aansluitend werd ook hulde gebracht aan 2 erevoorzitters, die al vele jaren KSV op de voet volgen en nog altijd alle thuiswedstrijden bijwonen:

–       Karel Van Der Gucht, die eveneens 22 jaar voorzitter was,

–       Raoul De Ryck, na WO II één van de grote beloften (stopper) van KSV Temse, die echter door een kwetsuur op jonge leeftijd op non-actief werd gesteld.

 

Daarna werd de nieuwe voorzitter voorgesteld, de 11de in de KSV-geschiedenis: Raoul Van Raemdonck, zelfstandig ondernemer (transport), zowel actief op de linker- (Temse) als op de rechteroever (Bornem). Ook hij en zijn echtgenote werden met geschenken bedacht.

De huldigingen mondden uit in een denderende receptie.

????????????????????????????????????
V.l.n.r. zittend: Wilfried De Witte en echtgenote, Raoul Van Raemdonck en echtgenote. Staande: Raoul De Ryck, burgemeester Luc De Ryck, de schepenen Hugo Maes en Debby Vermeiren, manager Alain Vereecke en Karel Van Der Gucht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *