POLITIE. Resultaten verkeersactie zaterdag 18 juni

logo Politie Kruibeke-TemseTEMSE/KRUIBEKE – Er werden zaterdag 18 juni tussen 17.30 en 00.30 uur extra verkeerscontroles uitgevoerd. De controles hadden plaats op de Antwerpse steenweg te Tielrode, in de Bazelstraat te Kruibeke, op de Spoorweglaan en in de Kasteelstraat te Temse.
Er werden 30 bestuurders gecontroleerd op alcohol. Vier personen reden onder invloed van alcohol. Twee bestuurders dienden hun rijbewijs af te geven voor 3 uren. De andere bestuurders voor 6 uren. Alle geïntoxiceerden hadden de overwinning gevierd van de Rode Duivels.

7 personen kregen een onmiddellijke inning voor het niet dragen van de veiligheidsgordel. Acht personen kregen een onmiddellijke inning voor het niet kunnen vertonen van hun identiteitskaart. Eén voertuig was niet geldig gekeurd. Drie bestuurders kregen een onmiddellijke inning omdat ze hun rijbewijs niet konden vertonen. Er werden ook nog 3 waarschuwingen uitgeschreven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *