Els Tusschans uit Tielrode genomineerd voor ‘Beste Kampkok van het Jaar’

Tussen 9 mei en 18 juni gaat kokenopkamp.be op zoek naar de beste kampkok van het jaar. Dit jaar staat de wedstrijd volledig in het teken van dé klassieker op elk kamp: barbecue. Dit jaar is ook Els Tusschans uit Tielrode genomineerd.  De zeven koks met de meeste stemmen gaan naar de finale.
Els Tusschans 2016
Kookmoeder Els Tusschans van chiro Overal is genomineerd voor de wedstrijd ‘Beste Kampkok van 2016’

“Zij is al meer dan 25 jaar kookmoeder bij chiro Overal”, weet schepen,  en zelf Tielrodenaar, Hugo Maes. “Al meer dan 25 jaar offert het gezin Hooftman Gert en Els Tusschans hun jaarlijks verlof op om als kookouders mee te gaan op bivak. Het zou niet enkel een eer zijn voor haar maar je helpt er ook de chiro Overal mee. Misschien winnen ze wel een barbecue op kamp. Ook al heeft men niet direct banden met de chiro Overal, het zou leuk zijn, mocht men de kandidatuur van Els steunen door voor haar te stemmen..”

“Els zet zich al 25 jaar lang in om ieder jaar heerlijke menu’s voor te schotelen aan de leden van Chiro Overal Temse. Daarbij mogen de grappige outfits en originele ideeën niet ontbreken. Koken voor 1,10 of 100 mensen, voor Els Tusschans maakt dat geen verschil. Al haar gerechten, van schuddepoep tot kinnekeskak, worden met liefde gemaakt, en dat verschil proeven alle kinderen op kamp dan ook”.

Tot 3 juni (12u) kan men stemmen via deze link.

De beste barbecue-kampkok gaat aan de haal met de felbegeerde titel en krijgt een barbecue voor 75 personen op het zomerkamp.

Na een stemronde vanaf 27 mei kennen we op 3 juni de 7 koks met de meeste stemmen. Zij gaan rechtstreeks naar de finale in De Gheyselberg in Steenhuffel. De kok met de origineelste nominatie mag hen vervoegen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *