André Speleman en Annie De Backer (Tielrode), 60 jaar getrouwd

Op zaterdag 14 mei vierden André Speleman en Annie De Backer hun diamanten huwelijksjubileum.

André werd geboren in Temse op 4 juli 1932, Annie in Antwerpen op 6 oktober 1936. Op 11 mei 1956 werden zij in Tielrode in de echt verbonden door schepen Prosper Andries. André was (o.a.) grafmaker en kapper, Annie kapster.

André kleurde vele jaren het carnavalgebeuren in Tielrode en verwierf de begeerde Orde van de Kaailopers (die enkel wordt toegekend aan personen met uitzonderlijke verdienste op het vlak van carnaval). Zij hebben een zoon, 2 kleindochters en een achterkleindochter. De jubilarissen wonen sinds 1960 op de Antwerpse Steenweg.

emailspeleman-debacker
De jubilarissen met burgemeester Luc De Ryck (CD&V) en schepen Hugo Maes (CD&V).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *