Rommelmarkt in de Vroonhofwijk een topper

TEMSE – Naar jaarlijkse gewoonte organiseerde vogelvereniging De Sneeuwgors een grote rommelmarkt in de Vroonhofwijk. Met 133 inschrijvingen was het Pinksterevenement weer een topper. Ook de standhouders waren tevreden.

“Mede dankzij het mooie weer was dit één van de succesrijkste edities van de voorbije jaren”, klonk het. Er kuierden de ganse dag dan ook heel wat geintresseerden langs de vele standen. Er was dit jaar ook weer gedacht aan de twee belangrijkse geboden: De dorstigen laven en de hongerigen spijzen. De vogelvereniging zorgde voor een drankstand en er stonden ook twee hamburgerkramen, een wafelkraam en men kon ook genieten van een ijsje.

Meer foto’s, klik hier

Vroonhof_2016
Heel wat belangstellenden kuierden langsheen de vele kramen.

 

Een gedachte over “Rommelmarkt in de Vroonhofwijk een topper”

  1. Geachte
    Het is ome vragen of er nog plaats is voor de rommelmarkt in indien ja waar kan ik jullie bereiken aub?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *