Hugo Van Britsom op pelgrimstocht naar Rome

Temsenaar Hugo Van Britsom gaat op pelgrimstocht naar Rome. Hij vertrekt op 29 april 2016 aan AC De Zaat en eindigt zijn tocht ergens halfweg juli.

Hugo Van Britsom 2016De Via Francigena is een oude pelgrimsroute die loopt van Canterbury naar Rome, en onderweg Frankrijk, Zwitserland en Italië aandoet en over de bergruggen van de Jura, de Alpen en de Apennijnen loopt. De weg is beschreven door een Engelse aartsbisschop Siegeric in het jaar 990. De uiteindelijke aankomst is aan het Vaticaan. De route is in 2004 door de Raad van Europa uitgeroepen tot een belangrijke Culturele Route.

Je kan Hugo ondersteunen voor het goede doel: de strijd tegen kanker. Iedereen kent in zijn omgeving wel iemand die met deze ziekte in aanraking is gekomen. Gelukkig kan de medische wetenschap de ziekte vaak genezen of bedwingen door middel van een operatie, chemotherapie of bestraling. Maar wat gaat er om in je hoofd? Hoe moet je verder met de angst of onzekerheid? Hoe kan je de zware periode van de behandeling doorkomen? Hoe gaat je partner hiermee om? Hoe kan je gezin verder functioneren? Hoe moet je terug meedraaien in het dagelijkse leven als je genezen bent? Hoe kan je zo gezond mogelijk leven en eten tijdens en na de behandeling?

‘A touch of Rose’ kan een belangrijke aanvulling betekenen op de klassieke medische therapie en kan ervoor zorgen dat de patiënt en zijn/haar gezin die met kanker geconfronteerd worden, extra kracht kunnen opdoen om de strijd ten volle aan te gaan of zo goed mogelijk verder te leven met de ziekte.

Wie Hugo’s tocht ten voordele van A touch of Rose wil steunen door middel van een gift, kan dit door storting van het gewenste bedrag aan: ‘A touch of Rose’ – rekeningnr. BE56 0016 4511 9188 (BIC GEBABEBB). Vermeld hierbij ‘Gift A Touch of Rose’ en uw naam (subvermelding pelgrim Hugo).

Hugo’s echtgenote Agnes Lockefeer is vrijwilliger bij KOTK en ATOR. De Koning Boudewijnstichting verleent haar medewerking aan ATOR. De giften aan de Stichting zijn fiscaal aftrekbaar vanaf € 40.

Als u dus een fiscaal attest wenst, stort dan uw gift op projectrekening BE 10 0000 0000 0404 (BIC BPOTBEB1) met vermelding van de volgende gestructureerde melding: 128/2513/00049. Uw gift komt dan langs deze weg ook integraal bij ‘A Touch of Rose’ terecht!

Info

Hugo’s tocht is te volgen op zijn blog: http://www.bloggen.be/hugo_peregrinus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *