Michel Van Den Brande brengt eerste single uit

TEMSE – De Temsese stellingbouwer en mediafiguur Michel Van Den Brande (54) brengt maandag zijn eerste single uit. Het gaat om een nieuwe versie van ‘Ik Breng Geen Bloemen Voor Je Mee’, geschreven door Vader Abraham, dat Michel brengt in een duet met schlagerzanger Dennie Damaro.

Klanten van de Temsese stellingbouwer hoeven niet te vrezen: de single betekent niet dat Michel een nieuwe carrière ambieert. “De mensen moeten niet van mij verwachten dat ik een zanger ga worden. Ik ben en blijf een zakenman, maar ik ben en blijf ook Michel. En die houdt ervan om al eens te zingen onder vrienden. Vooral de liedjes van André Hazes liggen me na aan het hart.”

Rijker zal Michel er alvast niet van worden: hij schenkt de opbrengst van de meezinger immers aan een goed doel. De single verschijnt op maandag 4 april en twee dagen later staat Michel voor het eerst op het podium als zanger. Het duo brengt de single woensdagavond tijdens de opnames van de Vlaamse Top 10 van Ment tv, die plaatsvinden in Plopsaland De Panne.

Bron: HN/GVA – Guy Van Vliet

Michel VDB_SINGEL_2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *