‘Maskes van ’t Geloag’ winnen de Verkiezing van de Leukste Carnavalsselfie 2023

TEMSE/STEENDORP – Vrijdag 21 april vond bij Food & Drinks Kodouz de prijsuitreiking plaats van De Verkiezing van de Leukste Carnavalsselfie van groot-Temse 2023. De Dolle Mina’s uit Steendorp wonnen met overtuigend gemak de ludieke competitie.

Na de coronaperiode organiseerde de redactie van Editietemse.be dit carnavalsseizoen opnieuw een volwaardige verkiezing.

“Er werden heel wat foto’s doorgestuurd, maar ook een aantal die niet voldeden aan de regels van de verkiezing”, klinkt het. “Het gaat wel degelijk om de verkiezing van de carnavalsselfie, gewone foto’s komen dus niet in aanmerking.”

De redactie van de online-krant van Temse maakte een keuze uit de vele inzendingen, een jury gaf punten op tien genomineerden.

De jury bestond uit: schepen van Feestelijkheden Debby Vermeiren (CD&V), voorzitter carnavalscomité Temse Dirk Mettepenningen, belleman Bart Heynderickx, gemeentelijke fotograaf Julien Heerwegh en striptekenaar Amin Rahouti, bekend van het figuurtje ‘De Mekker van Temst‘.

Na de punten van de jury kon door het brede publiek gestemd worden voor de top drie.

Daarbij wonnen enkele leden van de Dolle Mina’s met een straatlengte voorsprong de carnavaleske verkiezing. Zij liepen mee in een aantal carnavalsstoeten in de regio als de Charleston Dansers.

Ze wonnen de ingestuurde foto op canvas, een geschenkmand van
Drankencentrale Hinderdael en geschenkbonnen van Bengies, ‘Best Belgium Fries, Food & Drinks Kodouz en een gemeentelijke cadeaubon geschonken door schepen Debby Vermeiren.

De Maskes van ’t Geloag geflankeerd door (vlnr.) Belleman Bart Heynderickx, VZ carnavalscomité Temse Dirk Mettepenningen, schepen Debby Vermeiren en organisator Kurt Vermeir

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *