Verkiezing van de Leukste Carnavalsselfie nadert de ontknoping !!!

Dinsdagavond 14 maart om 20 uur is uiterste doorstuurmoment
Winnaar krijgt zijn/haar foto op canvas + enkele leuke prijzen

TEMSE – Dit weekend kon men in Temse eindelijk nog eens een volwaardige carnavalsviering organiseren. Daarbij organiseert de webkrant Editietemse.be opnieuw de verkiezing van de Leukste carnavalsselfie van groot Temse.

Door middel van een ‘zelffoto’ (selfie) genomen tijdens de carnavalsvieringen in 2023 in Temse of deelgemeenten Tielrode en Steendorp kan men deelnemen.

Het onderwerp van de foto moet te maken hebben met carnaval 2023 in groot-Temse. Dit kan een leuke, schattige of knotsgekke carnavalsselfie zijn met kind, kleinkind, mama, papa, oma, opa, gezin, familie,
vereniging, vriendenclub enz.

Naast naturaprijzen beschikbaar gesteld door de lokale sponsors krijgt de winnaar van de Leukste ‘Carnavalsselfie van groot-Temse’ zijn/haar winnende foto op groot canvas.

De foto moet samen met de nodige contactgegevens (volledige naam, adres en tel.nr.) ten laatste op dinsdag 14 maart 2023 om 20 uur digitaal doorgestuurd worden enkel via mail: carnaval@editietemse.be of via WhatsApp (0495 15 06 81) In de mail of het bericht vermeld men ook: “Ik heb nota genomen van het reglement”

Met dank aan de sponsors: ’t Schaliënhuys, drankencentrale Hinderdael, Frituur Bengies, gemeente Temse en Food & Drinks Kodouz

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *