Veel volk voor 39ste carnavalsstoet

Veel volk voor de 39ste carnavalsstoet in Temse. Dankzij de zon, die volop van de partij was, genoot de massa van het kleurrijke spektakel. De Sharky’s uit Steendorp werden winnaar van de ‘zelfjury’. Afwachten wie maandagavond de eerste plaats in de wacht sleept van de Jury van Temse.
DSC_0307
Ook radio 2 Oost-Vlaanderen coverde de carnavalsstoet

“We kregen veel positieve reacties over de kwaliteit van de stoet. Proficiat aan alle groepen”, vertelde voorzitter van het carnavalscomité Dirk Mettepenningen.

Ook radio 2 Oost-Vlaanderen was met een reporter ter plaatse om een reportage te maken over de carnavalsstoet. “We plaatsen bij radio 2 slechts twee stoeten in de kijker, dat is Aalst en Temse”, klonk het.

Tijdens de stoet waren er geen grote problemen. Een carnavalswagen kreeg wel een lekke band in de August Wautersstraat, waardoor de achterliggende wagens niet konden passeren en een half uur geduld moesten oefenen.

’s Avonds was er in de feestzaal van het gemeentehuis de uitslag van de ‘zelfjury’. Dat is de jury van de groepen die zelf punten geven.

DSC_0269
De Sharky’s met ‘Een uiltje in Mysteryland’

Daar werden, bij de groepen met wagen, de Sharky’s uit Steendorp, met hun thema ‘Een uiltje in Mysteryland’ de winnaars gevolgd door de Titti Twisters uit Hamme en Nabuko Donosor uit Bazel. Of dat een indicatie is voor de de uitslag van de Jury Van Temse die maandagavond bekend gemaakt wordt, na de popverbranding op het plein voor het gemeentehuis, zal moeten blijken.

Meer foto’s, klik hier

DSC_0119

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *