Nieuwjaarsconcert Sint-Cecilia Tielrode met ‘ABBA Harmonia’ was een overdonderd succes

TIELRODE – Naar jaarlijkse gewoonte organiseerde harmonie Sint-Cecilia Tielrode een nieuwjaarsconcert in de plaatselijke Sint-Petrus en – Pauluskerk. Deze keer met ABBA Harmonia, met muziek van de gelijknamige legendarische popgroep uit Zweden.

De kerk van Tielrode was volgelopen voor diverse Abba-klassiekers gebracht door de harmonie en drie gastzangers en – zangeressen.

Sinds vorig jaar touren Dieter Troubleyn, Celine Van de Voorde en Noa Neal langs harmonieorkesten in Vlaanderen en Nederland met een wervelend ABBA concert boordevol hits onder de noemer: ABBA Harmonia.

“Het concert was een overdonderend succes en was volledig uitverkocht met 400 aanwezigen ” (het maximum aantal toegelaten door de brandweer) , aldus Hugo Maes, burgemeester en tevens bestuurslid van de harmonie.

“We repeteerden heel wat uurtjes om de Abba-songs onder de knie te krijgen”, vertelt dirigent Frans Lauwers. “Onze muzikanten waren bijzonder zenuwachtig maar het is allemaal goed gekomen.”

Na het concert wordt er de aanwezigen normaal gezien een drankje aangeboden achteraan in de kerk. Maar omdat de kerk volledig was volgelopen konden de aanwezigen met de toegangskaart van het concert indien gewenst in de horecazaken in Tielrode centrum een drankje verbruiken.

Meer foto’s, klik hier

Dieter Troubleyn, Celine Van de Voorde en Noa Neal touren sinds vorig jaar rond met ABBA Harmonia
De kerk was volledig volgelopen voor het concert

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *