Lieve Truyman en Eric Lemmens winnen Temse biljartkampioenschap ‘Poelen’

TEMSE – Koninklijke Biljartclub Onder Ons organiseerde zaterdag 28 januari het Temse-kampioenschap ‘Vlaams Poelen’, een carambole-kennismakingsspel waarbij op het groene laken met twee ballen en één kegeltje in carrousel wordt gestreden.

Ook burgemeester Hugo Maes (CD&V), 1ste schepen Lieve Truyman (NV-A) en 2de schepen Wim Van Rossen (Open VLD) waren actief bij de 32 enthousiaste deelnemers. Bij de dames haalde Lieve Truyman het in de finale van Christel Verlent, terwijl Eric Lemmens bij de heren Eric Hemelaer afhield van het goud.

Meer foto’s, klik hier

De winnaars, finalisten, organisatie samen met schepenen en burgemeester Hugo Maes.
Zittend: schepen Wim Van Rossen, finalist Eric Hemelaer, winnaars Eric Lemmens en Lieve Truyman, burgemeester Hugo Maes.
Staand: finaliste Marleen Van Mulken, organisator Luc Verhulst en de finalisten Christel Verlent en Bert Bauwelinck.
Zittend: schepen Wim Van Rossen, finalist Eric Hemelaer, winnaars Eric Lemmens en Lieve Truyman, burgemeester Hugo Maes.
Staand: Felista Kinuthia, Ronny Van Royen, Eddy Pacquée, Ludo Vingerhoeds, Sandy De Kegel, Marleen Van Mulken, Mark Lerno, Luc Verhulst, Gunter Van Royen, Christel Verlent, Bert Bauwelinck, Brigitte Caura, Luc Pittoors, Tim Van Gasse, Roland Van Gasse, François Wauman en Magdalena De Block.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *