POLITIE. Intrekking rijbewijs, woninginbraken

Intrekking rijbewijs

Tijdens een patrouille werd een autobestuurder gespot die aan het bellen was tijdens het rijden. Het voertuig werd onderschept in de Vrijheidstraat in Temse. De bestuurder, een 53-jarige man uit Kruibeke, legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de man 1,82 promille alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

Woninginbraken

Afgelopen weekend werden er drie woninginbraken vastgesteld. Er werd ingebroken in een woning in de Parklaan te Temse. Het keukenraam werd geforceerd. Kasten en laden werden doorzocht. Er werden juwelen gestolen.

In de Oostbergdreef werd er uit een woning geld gestolen.

In Kruibeke werd er een raam van een woning geforceerd. De woning werd doorzocht. Het nadeel kon nog niet worden medegedeeld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *