De Fonteinvissers huldigde de seizoenskampioenen

TEMSE/STEENDORP – Naar jaarlijkse gewoonte organiseerde de Fonteinvissers uit Steendorp een etentje voor leden en sympathisanten. Traditiegetrouw met een tombola en de bekendmaking van de kampioenen van het afgelopen seizoen.

Nicky Meersman kroonde zich tot kampioen der kampioenen. Eddy Van Hauwermeiren eindigde tweede, gevolgd door Alex Van San die brons in de wacht sleepte. Ze werden dan ook gehuldigd door ondermeer voorzitter Rudy Verleyen en bestuurslid Karina Vaerendonck.

Het clublokaal van de visvereniging aan de Lange Dreef, vlakbij het dijkpad van de Schelde, is al tientallen jaren de place to be voor de leden van de club. De vraag is voor hoelang nog. Want de Vlaamse Waterweg heeft plannen om, net zoals in Tielrode en Elversele, in het kader van het Sigmaplan ook in Steendorp een nieuw overstromingsgebied te creëren.

Kampioen der kampioenen Nicky Meersman (achteraan) met mede-winnaars Eddy Van Hauwermeiren en Alex Van San (rechts) en een deel van het bestuur van de Fonteinvissers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *